سه شنبه 17 شهريور 1405 - Tue 08 Sep 2026
  • پنهان‌کاری ارتش آمریکا در آمار تلفات

  • دشمن تصور نمی‌کرد عرصه نبرد را به سطح منطقه گسترش دهیم

  • حملات شدید رژیم صهیونیستی به "النبطیه الفوقا" / فیلم

  • گلوگاه تنفس عربستان زیر ضرب جنگ علیه ایران+ عکس

  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۱۶ شهریور

  • شانسی که باعث شد بیرانوند به سربازی نرود

  • کیم و دخترش در مراسم رونمایی از ناوشکن هسته‌ای

  • روایت تصویری جهان در جشنواره پرپینیان

  • استقلال ۲ بازیکن جدید خود را می‌خواهد

  • مشارکت غربگرایان با ترامپ در حمله به معیشت و امنیت مردم

  • ناوهای آمریکا در تیررس بالستیک‌های ایرانی

  • هشدار قالیباف به وزیر جنگ آمریکا

  • بخوانید ایران هر چه قوی‌تر!

  • انهدام ۳ هسته‌ عملیاتی گروهک تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور+ فیلم

  • سربازان ناو آمریکایی به پاتایا رفتند!

  • رقص اسب‌های وحشی زیر رنگین‌کمان / فیلم

  • بازگشت ۱۰ صیاد مفقودشدهٔ بندرلنگه‌ای

  • قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا ۱۶ شهریور

  • پرسپولیس جایگزین استقلال شد!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 311457
    تاریخ انتشار: 12/شهريور/1401 - 17:30

    برگزاری آزمون «معلمان مهرآفرین» تا مهرماه/ بهره‌مندی از رتبه‌بندی به شرط قبولی در آزمون

    رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی گفت: در طرح مهرآفرین همه معلمان شامل طرح رتبه بندی خواهند شد فقط نیازمند شرکت درآزمونی هستند که آموزش و پرورش تا اوایل مهرماه برگزار خواهد کرد.

     برگزاری آزمون «معلمان مهرآفرین» تا مهرماه/ بهره‌مندی از رتبه‌بندی به شرط قبولی در آزمون

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا، احمد محمودزاده در حاشیه افتتاح مجتمع بوتراب شهرستان خوی گفت: در همه اسناد بالادستی به ویژه در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اشاره خوبی به مشارکت مردم در حوزه آموزش و پرورش شده است و معتقدیم امکان مدیریت آموزش و پرورش و مأموریت پیچیده تربیت دانش آموز در تراز انقلاب اسلامی به تنهایی از عهده آموزش و پرورش بر نمی‎آید. همه ذینفعان، خیرین، اصحاب مطبوعات، رسانه‎‌ها، واقفین، گروه‎‌های جهادی، نهادهای دولتی و غیردولتی می‎‌بایست در جهت این امر مهم نقش آفرینی و مشارکت داشته باشند.

    رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت‎های مردمی افزود: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش از ۱۳۱ راهکار به مشارکت در۶۱ راهکار اشاره شده است و در سند تحول دولت مردمی هم یکی از راهبردهای اصلی، مردمی‎سازی نظام حکمرانی آموزش و پرورش است.

    وی گفت: قرار است ما به صورت ویژه نقش و حضور مردم را در حوزه مدرسه‎داری علاوه بر مدرسه‎سازی هم داشته باشیم. سیاست ما در آینده، در کنار مدارس غیردولتی حقیقی، گسترش مدارس غیردولتی وابسته حقوقی است و مدارس غیردولتی وابسته ظرفیت‎های بالقوه فراوانی دارند که اگر بالفعل شوند کمک حال آموزش و پرورش کشور خواهند بود و باید با تسهیل فرآیندها و بازنگری در قوانین زمینه بهره ‎گیری از ظرفیت‎های نیکوکاری، خیری و بکارگیری توان نهادهای دولتی و غیردولتی، مذهبی و انقلابی، زمینه‎ ساز تحول در آموزش و پرورش کشور باشیم.

    وی افزود: همه بخش‏‎های دولتی و حاکمیتی باید توجه ویژه‎ ای به نظام تعلیم و تربیت به عنوان مهم‎ترین عامل انتقال ارزش‌های ملی و دینی و اندیشه ‎های ناب اسلامی داشته باشند. تا مدرسه و معلم هم بتوانند دراجرای سند تحول و دستیابی به اهداف متعالی آن نقش آفرینی کنند.

    محمودزاده تعریف مردمی‎سازی در آموزش و پرورش را چنین عنوان کرد: مجموعه اقداماتی که ناظر برگسترش فعالیت‎های مردم و نهادهای عمومی غیردولتی و همچنین مشارکت ارکان سهیم و مؤثر با اتخاذ الگوهای و روش‎های متنوع که در نهایت منجر به ارتقاء سرمایه‎های اجتماعی و ایجاد عدالت تربیتی و نصیب برابر آموزشی گردد. این فعالیت‎ها بخشی در حوزه سخت‎افزاری وهوشمندسازی باید شکل پذیرد که سازمان نوسازی مدارس با جدیت در حال پیگیری مسائل آن است و کارهای خوبی در سال‎های گذشته و در دوران کرونا که آموزش‎ها غیرحضوری بود انجام گرفته است، و در سال‎های آتی تداوم خواهد داشت و بخش دیگر در خصوص نظارت بر آموزش و پرورش در حوزه‎های مختلف آموزشی و پرورشی و تألیف کتب درسی و چند تألیفی این کتب است.

    معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: چیزی که باید ملموس باشد مشارکت در اداره مدرسه است و امروز مدل اول آن را مجتمع بوتراب شهرستان خوی استان آذربایجان غربی می‎بینیم که افتتاحیه آن با حضور وزیر آموزش و پرورش صورت پذیرفت و در اداره این نوع مدارس هم خیر و هم آموزش و پرورش با محوریت حاکمیتی بودن نظام آموزش و پرورش نقش دارند.

    وی گفت: مردمی ‎سازی این نیست که اولیا فقط در مسائل مالی و کمک‎های نقدی به مدرسه حضور یابند، بلکه می‌بایست حضوری همه جانبه و فعال و نقش آفرین به واسطه کمک‎های فکری و مدیریتی به مدرسه داشته باشند و زمینه مشارکت اولیاء را برای ارتقاء کیفی آموزش و پرورش را در همه ابعاد فراهم سازیم. نقش انجمن اولیاء نیز بسیار مهم است و امیدواریم بتوانیم این نوع نگاه را در سراسرکشورگسترش دهیم و خیرین نیز علاقمند هستند این مدل همکاری را در مدارس خیرساز تمامی نقاط کشور اجرایی کنند.

    وی در پاسخ به سوال خبرنگار در رابطه با اینکه حقوق و مزایا پرسنل و معلمین مدارس خیرساز عام المنفعه را چه کسی تأمین می‌کند، عنوان کرد: چون مدرسه‎هایی مانند مجتمع آموزشی تربیتی بوتراب غیرانتفاعی عام‎المنفعه است و شهریه از دانش آموزان دریافت نمی‎کنند. فعالیت‎ها و انجام امور مشارکتی و توافقی است و تا اندازه‎ای که برای آموزش و پرورش امکان پذیر است به این مدارس نیروهای تخصصی می‎دهد و پرداخت حقوق این نیروها نیز را برعهده می‌گیرد. لذا بخشی به عهده آموزش و پرورش است و بخش اعظم آن نیز از آورده ‎های خیری از قبیل؛ اجاره مکان‎های ورزشی و فرهنگی و سالن‎های مدرسه، خارج از ساعات آموزشی از طریق مدیریت مدرسه تأمین خواهد کرد.

    به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‎های مردمی تاکید کرد: در مدل مردمی ‎سازی نظام حکمرانی آموزش و پرورش شهریه درس رسمی و دروس فوق برنامه به هیچ عنوان از دانش آموزان گرفته نمی‌شود و کاملا رایگان است و امیدواریم در سطح کشور توسط خیرین مورد استقبال قرار گیرد.

    محمود زاده در پاسخ به سوال دیگر در خصوص طرح مهرآفرین گفت: در طرح مهرآفرین همه معلمان شامل طرح رتبه بندی خواهند شد فقط نیازمند شرکت در آزمونی هستند که آموزش و پرورش تا مهرماه برگزار خواهد کرد. اجرای گام‎های عملی مانند اجرای رتبه بندی می‎تواند ضمن کاستن از تبعیض‎ها زمینه شتاب بخشی به تحقق سند تحول و مطالبه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص اجرایی شدن سند تحول بنیادین را به همراه داشته باشد.

    وی ادامه داد: در خصوص معلمان مدارس غیردولتی طرحی به مجلس ارائه کرده ‎ایم و در حال پیگیری آن هستیم که ان شاءالله بعد از تصویب در صحن مجلس اطلاع رسانی کامل آن انجام خواهد شد.

    معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: با توجه به اینکه آموزش و پرورش به تنهایی امکان مدیریت این همه دانش آموز را در سراسر کشور ندارد و نگاه حمایتی دولت مردمی سیزدهم به آموزش و پرورش و در راستای اجرایی‎سازی و عملیاتی نمودن سند تحول بنیادین عناصر کلیدی علم و پژوهش، تربیت نیروی انسانی و کادر سازی، و جوان‎سازی مدیریت نظام سیاسی اجتماعی کشور و موضوع تربیت نیازمند تلاش همه ذی‎نفعان جهت پیشبرد اهداف در نظام تعلیم و تربیت و عملیاتی شدن آن هستیم و باید نگاه ملی و فرابخشی به این نهاد تعلیم و تربیت داشته باشیم.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما